Helt enkelt en genial karrierestart. 

Programmet starter den 3. august. Ansøgningsfrist er den 27. februar.

Ansøg nu!

Hvad er Nordic Trainee Program?

Kort fortalt er det en genial karrierestart – men har du brug for flere oplysninger, kan du få mere viden nedenfor.

Hvad?

Med vores Nordic Trainee Program lover vi dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Med udgangspunkt i et gedigent uddannelsesprogram sammen med udfordrende projekter garanteres du en stejl udviklingskurve. Du får endvidere en senior kollega som mentor, og vedkommende giver dig vejledning og støtte gennem hele programmet.

Hvordan?

Traineeprogrammet kickstartes med fire uger i Lund (vi sørger selvfølgelig for indkvartering). Der er oplæring og workshops, ligesom du følger de erfarne kolleger ud i virkeligheden. Derefter flytter du hjem igen, men møder selvfølgelig traineeslænget regelmæssigt gennem årets løb.

Hvilken karriere er den rigtige for dig?

Det kan være svært at finde ud af, hvad man vil være, når man bliver stor. Heldigvis har vores traineeprogram mange spor, du kan vælge imellem. Du skal tale flydende dansk, svensk, norsk eller finsk (afhængigt af hvor du vil arbejde).

Developer

Account Manager

Application Consultant

Technical Project Manager

Vores rekrutteringsproces

Eftersom vi har en virksomhedskultur, som vi både er kendte for og stolte af, er vores rekrutteringsproces lidt som vi – speciel. Rekrutteringen er for os gensidig – du skal vurdere, om Lime er din fremtidige arbejdsgiver, og vi skal regne ud, om du er den næste Limemedarbejder.

Selvfølgelig begynder vi med at kigge på dit CV. Hvis du virker til at være en fin type med de rette kompetencer, bliver du indkaldt til en speeddate. Det er en rekrutteringsmåde, som giver os mulighed for at møde en masse skønne mennesker og personligheder. Derefter er det tid til cases og dybdeinterviews. De baseres på, hvilken stilling du har søgt, og de giver begge parter et billede af, om vi har fundet vores rigtige match.

Gennem hele processen kommer du til at møde mange medarbejdere fra Lime. På den måde kan du danne dig et indtryk af, om dette er den rette virksomhed og dine fremtidige kolleger, så du ved, hvad du skal svare den dag, vi tilbyder dig en ansættelse. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi ansætter, så snart vi finder vores næste kollega.

Programmet starter den 3. august. Ansøgningsfrist er den 27. februar.

Ansøgningsfrist er den 27. februar.

Ansøg nu!