Support 2018-03-06T14:44:50+00:00

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Chat
Klik længst nede i højre hjørne

Opret & se ticket
Klik her

Remote Support
Klik her

Find selv informationen

På vores FAQ-sider finder du de mest almindelige spørgsmål (og svar naturligvis) om vores systen. Eller hvorfor ikke tjekke vores videoer, hvor vi viser, hvordan man kan gå til værks for at udføre CRM-magi?

Fjernhjælp?

Sommetider er det nødvendigt for os at fjernstyre din computer for lettere at kunne give dig support. Download programmet TeamViewer ved at klikke på knappen nedenfor.

TeamViewer

Opload fil?

Har du brug for at oploade en fil? Bare klik på linket og følg instruktionerne!

Opload fil

Download Lime

Vælg system her

Lime CRM nyeste version
Lime CRM tidligere version

Er du kunde og kender nogen, som har brug for et CRM-system?
Tip os og få to billetter til biografen!

Tip os!

“Limes support er helt i top!
De er hurtige, indsigtsfulde, behagelige og efterkommer det som de lover”

Katrin Rosenblom, TM Progress AB

”Intet firma i verden har en bedre support end Lime. I svare altid, og løser næsten altid mine spørgsmål direkte, og hvis ikke, så kommer løsningen super hurtigt!”

Stefan Forsell, Svenskt skolfoto

“I stiller altid op på meget behagelig, flexibel og professionel vis, når man behøver hjælp med Lime. I letter vores arbejde utroligt meget og vi får tid til at gøre det vi er bedst til.”

Philip Scholtzé, Sensus Presentreklam AB

“Underpromise and overdeliver
– det sætter jeg pris på!”

”Limes support øger værdien i vores CRM-investering. De hjælper os at vokse som brugere og udvikle vores brug af systemet.”

Anders Kantola, Elicit

“I er super, har intet at klage over.
I burde holde kurser for andre.”

Peter Eichenberger, Eurosweet AB

“Min første kontakt med Lime var i 2004, siden da har jeg integreret, administreret og udviklet brugen af Lime i to forskellige virksomheder. Gennem alle disse år jeg har modtaget en fantastisk service fra jer. I er ekseptionelle! Aldrig et nej. Altid en løsning. Altid dejlige.”

Jeanette Innala, Tourism in Skåne

Planlagt vedligeholdelse for Lime CRM i hosting

Hver tredje uge om torsdagen kl. 20-22, vil vores hosting løsning være nede grundet vedligeholdelse. Ved disse lejligheder vil der blive foretaget softwareopdateringer, tilføjet ny funktionalitet, løst problemer samt udført eventulle sikkerhedsopdateringer.

 

Abonner på vores nyhedsbrev om sikkerhed

På Lime tager vi sikkerhed alvorligt og vil også have at du gør det. Abonner på vores nyhedsbrev som omhandler sikkerhed i produkterne (vi håber at vi aldrig har brug for at sende dig en mail). Gør det her »