Er du vores nye stjerne-konsulent? Vil du være en del af Nordens førende CRM-leverandør?

Hos os kommer du til at levere intelligente, kundetilpassede IT-værktøjer, der hjælper virksomheder med at blive bedre til kundepleje og salg! Du vil få sjove og fagligt dygtige kolleger i et ungt arbejdsmiljø med høj trivselsfaktor.

Det vi laver er ikke så kompliceret: vi udvikler, sælger og implementerer CRM-løsninger til nordiske virksomheder. Men fordi vi gør det så godt har vi overhalet Microsoft og er blevet markedsledere i Sverige. Nu drømmer vi om at blive top 3 i CRM-branchen indenfor 3 år. For at lykkes med det har vi brug for forstærkninger til vores konsulentafdeling og håber at netop du, er en af vores fremtidige konsulenter på vores kontor i København.

Hvad betyder det at være konsulent hos Lime?

Vores drømmekonsulent har erfaring med projektledelse og elsker at lede projekter og mennesker. Du brænder for teknik og software (hvilket er nødvendigt når du skal arbejde med vores produkt Lime CRM). Du har en akademisk uddannelse som nok har en form af teknisk touch – vi er trods alt en software leverandør! Du har en god forretningsforståelse och har du arbejdet med større organisationer og virksomheder er det en fordel. Du kan lynhurtigt forvandle problemer, processer og behov til kreative løsninger og konkrete forslag. Du har alle disse egenskaber og er en fantastisk person, men du praler ikke med det da du også er ydmyg.

Hvordan arbejder vi i vores konsulentafdeling?

Som konsulent arbejder du med implementering og projektledelse, både når det gælder systemer og virksomheder. Som med alt andet i Lime (udvikling, salg, marketing…) så udfører vi alt konsulentarbejde selv. Vi har sammensat vores egen leveringsproces (som er baseret på 25 års CRM-implementeringer) og med mange hundrede projekter om året udvikler vi den fortsat som et team for at sikre os at den hele tiden bliver bedre. Vi håber dog at du kommer med nye øjne og ideer så du kan være med til at tage Lime til næste niveau.

En normal arbejdsuge er ca. 50 % hos kunder med projektmøder, uddannelse og udvikling af deres CRM-løsninger og 50 % på kontoret sammen med dine dejlige kolleger. Fra kontoret fortsætter du med at drive dine projekter fremad gennem konfiguration og tilpasning af Lime. Du behøver ikke kunne programmere da Lime er nemt at tilpasse, men lidt kode skræmmer dig ikke. Løbende kommunikation med kunder og partnere er også en stor del af hverdagen. Du ved hvor vigtigt det er at drive et projekt fremad, og da vi prioriterer vores kunder først står verden næsten stille hvis ikke det sker.

Hvordan er Lime som arbejdsplads?

Vi har samlet et par links der kan give svar på hvorfor det er så magisk:

Vi er i dag 90 konsulenter og totalt 220 passionerede og engagerede medarbejdere fordelt på vores kontorer i Lund, Stockholm, Gøteborg, Oslo, Helsinki og København. Vi hjælper alle hinanden og det er alles ansvar at drive virksomheden. Det er en af grundene til at det går så godt for os!

ANSØG NU!