Lime Technologies og vores datterselskaber respekterer dine persondata. Vi er forpligtede til at beskytte persondata for besøgende på vores hjemmesider, personer, der registrerer sig for at bruge vores tjenester (“Kunder”) samt jobansøgere. Denne privatlivspolitik præsenterer din rettigheder til databeskyttelse og vores forpligtelse til at værne om dine persondata. Alle vigtige beslutninger vedrørende databeskyttelse på Lime træffes på virksomhedsniveau.

Hvem er vi?

Lime hjælper virksomheder i hele Norden og Nordeuropa med at blive bedre til kundepleje. Vi udvikler og sælger digitale produkter til ”håndtering af kunderelationer”, dvs. udvikling og håndtering af kundeforhold. Lime blev grundlagt tilbage i 1990 og har kontorer i Lund, Stockholm, Gøteborg, Oslo, København, Helsinki, Utrecht og Gävle. De mere end 60.000 brugere inkluderer alt fra enkeltmandsvirksomheder til store organisationer.

Hvornår indsamler vi persondata?

  • Når du bruger vores produkter
  • Når du registrerer dig for at indhente information via vores hjemmesider
  • Når du kommunikerer med os personligt, telefonisk, via e-mail, via sociale medier eller via vores hjemmesider
  • Når du tilmelder dig et event
  • Når du sender en jobansøgning

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata til følgende formål:

  • Forbedre og udvikle kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af ​​vores produkter, tjenester og hjemmesider
  • Udføre direkte salg og gennemføre kontraktprocesser
  • Opfylde kontraktlige forpligtelser såsom levering, fakturering, betalinger og support i overensstemmelse med vores aftaler med dig som kunde

Hvilke persondata indsamler vi?

Den type persondata, som Lime Technologies behandler, kan omfatte:

  • Grundlæggende kontaktoplysninger såsom navn, telefonnummer, e-mailadresse og adresse
  • Oplysninger, du giver os, når du søger et job, for eksempel om tidligere arbejdsgivere, uddannelse og referencer
  • Demografiske oplysninger såsom alder og køn, indsamles, hvis de er inkluderet i din jobansøgning
  • Ansættelsesoplysninger såsom titel, arbejdsgiver og stilling
  • Dine præferencer og interesser i en professionel sammenhæng
  • Videoer eller billeder af dig, som er taget hos os
  • Indhold, du har uploadet, såsom billeder og videoer (for eksempel i forbindelse med rekruttering eller support)
  • Feedback eller spørgsmål om vores produkter, tjenester eller Lime Technologies
  • Dine unikke brugeroplysninger såsom login-ID, brugernavn og adgangskode
  • Trafikinformation leveret til os fra din webbrowser såsom browsertype, enhed, sprog og IP-adresse
  • Dine handlinger og bevægelser på vores hjemmesider og i vores produkter
  • E-mailadfærd, såsom hvilke e-mails fra os du åbner, hvornår du læser dem, og om du klikker på links
  • Når du bruger udvidelser til e-mailklienten (Outlook og Gmail add-in), indsamler vi navn og e-mailadresse for hver bruger på vores servere. Dog gemmes ingen e-mailtransaktioner eller vedhæftede filer på vores servere. E-mailindholdet gemmes i brugernes Lime CRM-applikation, når brugeren eksplicit udfører handlingen selv. Ingen oplysninger gemmes uden brugerens samtykke.
  • Lime Technologies indsamler eller behandler ikke nogen specielle kategorier af persondata.

Hvordan indsamler vi persondata?

Lime Technologies indsamler generelle persondata direkte fra dig. I visse tilfælde indsamler vi også persondata om dig, hvis din virksomhed er kunde hos Lime Technologies.

Vi gør brug af cookies og andre sporingsteknologier, når du benytter vores hjemmesider, vores produkter og kommunikerer med os per e-mail, for at optimere din brugeroplevelse.

Vi kan også indsamle persondata om dig fra andre kilder såsom partnere, platforme for sociale medier eller tredjeparts data aggregater.

Hvor længe gemmer vi persondata?

Lime Technologies gemmer kun dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt for det angivne formål. Vi besvarer dine forespørgsler og løser de enkelte problemstillinger samtidig med vi følger den gældende lovgivning.

Dette betyder, at vi kan gemme dine persondata inden for en rimelig tidsperiode efter din seneste interaktion med os. Når vi ikke længere har brug for de indsamlede persondata, sletter vi dem. Vi behandler eventuelt visse oplysninger til statistiske formål, men i sådanne tilfælde anonymiseres dataene.

Hvad er det juridiske grundlag for behandlingen af persondata?

Samtykke

Vi kan eventuelt vælge at behandle dine persondata i vores markedsføringskommunikation. Det kan omfatte oplysninger om vores produkter og tjenester, events, aktiviteter og i visse tilfælde promovering af vores samarbejdspartneres produkter og tjenester. Al denne kommunikation er baseret på dit samtykke via samtykkeformularer.

Kontraktforpligtelser

Vi kan eventuelt vælge at bruge dine persondata til at opfylde vores forpligtelser i forhold til aftaler med kunder, partnere eller leverandører.

Legitime interesser  

Vi kan også indsamle dine persondata, hvis vi har en legitim interesse og på en måde, som vi mener ikke er i strid med dine rettigheder omkring databeskyttelse.

Hvilke rettigheder har du som forbruger?

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine persondata:

  • Du har ret til at få adgang til dine persondata
  • Du kan have ret til dataoverflytning (hvor det er muligt)
  • Du har ret til at få dine data korrigeret, hvis de er fejlagtige eller ufuldstændige
  • Du har ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage
  • Du har ret til at sætte grænser for eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
  • Du har ret til at anmode om sletning af dine persondata
  • Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet med hensyn til vores behandling af dine persondata
  • Kontakt os venligst på info.dk@lime.tech ved forespørgsler angående dine rettigheder. Hvis du har givet dit samtykke til e-mailmarkedsføring, bør du venligst bruge linket i e-mailen til at administrere dit abonnement.

Cookies og pixel-tags

Vi benytter digitale sporingsteknologier såsom cookies og pixeltags til at indsamle oplysninger om besøgende på vores hjemmeside. Vi bruger cookies til at forstå og gemme dine præferencer til fremtidige besøg, skabe oversigter over annoncer og indsamle data om brugerens interaktioner, så vi kan tilbyde bedre brugeroplevelser og værktøjer i fremtiden.

Du ved sikkert allerede, hvad cookies er – små tekstfiler, der adskiller én browser fra en anden. De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies, da det kræves af de fleste hjemmesider. Du kan dog ændre dine browserindstillinger og afvise cookies, blokere tredjepartscookies eller få besked, når en cookie sendes.

Du kan finde alle nødvendige oplysninger om cookies, her.

Pixel-tags er scripts, der kører, når man besøger en hjemmeside eller åbner en e-mail. En tredjepartscookie downloades til din browser, eller når der registreres, at en e-mail er blevet åbnet.

Hvordan deler vi dine persondata?

Vi kan dele persondata med tredjeparter, så de kan bruge dem til at udføre interne forretningsfunktioner såsom dataanalyse, overførsel af e-mails, databasestyring eller datahosting på vores vegne.

Vi kan også videregive dine oplysninger til samarbejdspartnere, tredjepartsproduktudbydere, underleverandører og andre tilknyttede organisationer, hvis det er nødvendigt for, at de kan levere tjenester til dig på vores vegne.

Vi kan sende din e-mailadresse til tredjepartssoftware for at få den valideret og for at undgå at reducere spam.

Vi har indgået bindende aftaler, alt efter behov, i henhold til den gældende lovgivning med sådanne tredjeparter og kræver af dem, at de ikke anvender dine persondata til andre formål end dem, der er nævnt i denne privatlivspolitik og til formål udover at yde nødvendige tjenester for os. Hvis behandlingen af persondata udføres udenfor EU og EES, vil Lime Technologies på dine vegne sikre sig, at der er et juridisk grundlag for sådanne internationale overførsler. Det sker ved at gøre brug af EU-standardbestemmelserne. Du er altid velkommen til at anmode om en oversigt med mere detaljeret information og dokumentation omkring det juridiske grundlag for internationale overførsler.

Vi udleverer dine persondata, hvis det kræves i henhold til lovgivningen, eller hvis det er nødvendigt i forbindelse med en juridisk proces. Denne udlevering vil kun forekomme, hvis det er absolut nødvendigt, og vi kan sikre dine rettigheder for databeskyttelse.

Eftersom Lime Technologies består af flere datterselskaber, kan dine persondata blive anvendt af alle datterselskaber til at opfylde vores forpligtelser.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Dette dokument vil kontinuerligt blive overvåget og være genstand for en årlig gennemgang. Dokumentejeren er ansvarlig for den årlige gennemgang. I tilfælde af tilbagevendende kritiske hændelser, kan det være nødvendigt at foretage en yderligere gennemgang af dokumentet.

Sådan kontakter du os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik: