Lund

Dette er byen, hvor det hele begyndte tilbage i 1990. Dengang var omgivelserne en kælder og en beskeden diæt bestående af pasta. Nu finder man over hundrede CRM-nørder på et gammelt psykiatriskhospital, der nyder hjemmelavede fredagslækkerier. De naturskønne omgivelser indoktrinerer alle til at elske den (lime)grønne farve endnu højere.

Stockholm

Siden kontorets åbning i 2000 er det skånske landliv blevet udskiftet med AW, boblende drikkevarer og Buddhafigurer. Ydmyghed bliver her blandet med “dette er det bedste kontor”-provokationer, og jagten på en perfekt uge er konstant tilstedeværende midt i det hele på Kungsbroplan.

Gøteborg

Her hagler bordtennisboldene gennem entréen, mens sejrsråbene gjalder, og der sendes hævngerrige blikke i pauserne. Alle, uanset bordtennisrang, praler gerne med den flotte tagterrasse med plantekasser. Udsigten over vandet og de ikoniske kraner er heller ikke så dumme.

Oslo

Bag kongeslottet ligger en næsten lige så imponerende kontorbygning. Her, blandt de skrå tage og rustikke loftsbjælker, finder man hjemmebasen for Norges CRM-elite. Takket være grillpladsen og tagterrassen er flere arbejdsdage blevet til sene sommeraftener, alt sammen med udsigt over hovedstaden.

Helsinki

Det første kontor blev åbnet i Bisnodes kosteskab i 2010, men i dag kan alle strække benene i hjertet af byen. Svenske kongeligheder viser vejen for dem, der ønsker at pudre næsen, og den svenske “fika-kultur” har fået et twist af finsk melankoli.

København

Placeringen på Kultorvet har fået alle på kontoret til at udvikle en enestående evne til at zigzagge sig frem blandt turiststrømmen. Smørrebrød nydes til tider af tonerne fra Dronningens gardere, der passerer forbi lige under kontorvinduerne.

Gävle

Føl historiens vingeslag og måske en let duft af røg, når du besøger den gamle børs, Börshuset, som overlevede branden i 1869. Engang den mest nordlige varebørs i Sverige. Lyden af antikke regnemaskiner er i dag blever erstattet af ivrig tastning på moderne keyboards.