Lundalogik bliver til Lime by Lundalogik

København 1 juni: Lundalogik bliver til Lime by Lundalogik. Et nyt varemærke, nyt logo og en ny grafisk profil, som skal hjælpe virksomheden med at ekspandere internationalt.

Med fokus på at vokse i Danmark mener Erik Syrén, direktør i Lundalogik, at det er på tide med et nyt mere holdbart og internationalt varemærke.

– Vi har i øjeblikket rigtigt stor fokus på international tilvækst – og derfor bliver vi nødt til at ændre varemærket og den grafiske profil. Vores nye profil kommer til at afspejle vores mission om at skabe kundemagneter og blive markedsleder indenfor CRM.

Lundalogik blev grundlagt i Lund i 1990 og har haft samme profil siden da. Virksomheden som omsætter for 145 mio. er størst på det svenske CRM-marked (customer relationship management). Tilvæksten i Danmark landende sidste år på 175% og ambitionen er at vokse endnu mere.

Lundalogiks tidligere logotype og grafiske profil afspejler ikke den virksomhed, som det er idag, mener Nikolaj Takla, direktør i Lundalogik A/S:

Nye potentielle medarbejdere har fortalt at de oplever den tidligere logo-type som noget fra 90´erne, hvilket den også er. Det er på høje tid, at vi i stedet opfattes som dem vi er: Et ungt og nyt firma som er et af de hurtigst voksende i regionen. Med vores nye grafiske profil er vi overbeviste om, at det er nemmere og hurtigere at finde de 40 nye medarbejdere, som vi skal ansætte i år.

Lime har længe været varemærket for Lundalogiks tre CRM systemer (customer relationship management). Med sine 50.000 brugere har Lime vokset sig stærk i hele Norden. Det at beholde navnet og give det en central plads er derfor et naturligt skridt.

Lundalogik har samtidig valgt at bytte navn på produktet Lime Pro til Lime CRM, Nikolaj fortsætter:

– Vi har længe villet have et navn, som beskriver hvad produktet gør. CRM er et etableret begreb og gør det nemmere i markedsføringen og vores ekspansion.

Lundalogiks egen markedsføringsafdeling har selv udført hele varemærke ændringen:

– Mange virksomheder i vores størrelse havde formodentligvis valgt et ekstern firma til denne ændring, men det matcher ikke vores profil. Vi gør alt selv, siger Jennie Isberg, marketingchef på Lundalogik.

Yderligere information
Nikolaj Takla, direktør i Lundalogik A/S
+4540601349
nikolaj.takla@lundalogik.dk

Om Lundalogik
Lundalogik hjælper virksomheder overalt i Norden med at blive bedre til kundepleje. Man udvikler og sælger digitale produkter til udvikling og styring af kunderelationer, såkaldt “customer relationship management”. Lundalogik blev grundlagt i 1990 og har 165 medarbejdere. Virksomheden er eksperter på det nordiske marked og har kontorer i Lund, Stockholm, Gøteborg, Oslo, København og Helsinki. Kunderne spænder fra små enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder og organisationer. Få mere information på: www.lundalogik.dk

2016-10-31T16:56:23+01:00
På lime-crm.dk bruger vi cookies til at indsamle statistik til trafikanalyse og indholdsoptimering. Hvis du klikker på et link eller browser videre, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Ok