Lund, 8. marts: Den markedsførende CRM-virksomhed Lundalogik skifter navn for kort og godt at blive til Lime.

I sommeren 2016 ændrede Lundalogik officielt varemærkenavn til Lime by Lundalogik, og nu tager virksomheden skridtet fuldt ud. Navneskiftet skal fremme en nordisk ekspansion, efter at virksomheden i 2016 tog førerpositionen på det skønsmæssigt 1,7 milliarder kroner store svenske CRM-marked (Customer Relationship Management).

Navnet Lundalogik har ikke fungeret lige så godt uden for Sverige, men stadigvæk viser den seneste opgørelse en næsten 100 % vækst på det finske marked, og virksomheden ansatte 51 personer rundt om i Norden sidste år.

”Dette er en del af virksomhedens internationalisering, som allerede er godt på vej. Omvendt ligger hovedkontoret fortsat i Lund, der stadig udgør en stor del af vores virksomhedskultur. Det er noget særligt at være Lundalogiker, og den følelse skal bestå,” udtaler Erik Syrén, administrerende direktør hos Lime, som har været 17 år i virksomheden – en rejse fra 10 til 215 ansatte.

Lime er allerede navnet på virksomhedens produktserie med CRM-software til kundepleje og salg. Ifølge Erik Syrén har det ført til, at mange nordiske kunder derfor allerede længe har kaldt virksomheden for Lime.

I 2017 opkøbte Lime virksomheden RemoteX og Netopticons. Erik Syrén udelukker ikke nye opkøb af nordiske virksomheder – også i år. Desuden er målet at ansætte omkring 60 nye medarbejdere samt opnå en 20% vækst i 2018.

Yderligere information
Jonas Eklund, pressekontakt
+46 704 93 96 97
jonas.eklund@lime.tech

Erik Syrén, administrerende direktør Lime
+46 707 38 50 72
erik.syren@lime.tech

Om Lime

Lime hjælper virksomheder fra hele Norden med at forbedre deres kundepleje. Virksomheden udvikler og sælger digitale produkter inden for ”Customer Relationship Management” – udvikling og håndtering af kunderelationer. Lime blev grundlagt i 1990, har 215 ansatte og omsætter for en kvart milliard. Virksomheden har kontorer i Lund, Stockholm, Gøteborg, Oslo, København og Helsinki. Blandt kunderne findes alt fra små enmandsvirksomheder til store organisationer.

www.lime-technologies.dk