Det kan være et sandt mareridt at skulle arbejde i mange forskellige systemer, hvor man kopierer og indsætter information mellem systemerne samt forsøger at holde begge systemer opdateret. Vi anbefaler, at man altid arbejder efter ” best of breed”-princippet, men sommetider er det faktisk bedst at samle informationen i ét system.

Med dette i mente har vi nu lanceret en ny standardkobling mellem Lime CRM og dit ERP-system. Lige nu understøtter vi Visma Administration, Visma Business og Navision, men løbende bliver det muligt at understøtte endnu flere systemer! Det er en kobling, som ikke bare kommer til at hjælpe dig med at holde endnu bedre styr på dine kunder, men også understøtter det økonomiske arbejde! Så hvad er fordelene?

Med koblingen mellem ERP-systemet og Lime CRM kan du:

  • Migrere dine eksisterende kunder fra ERP-systemet til Lime CRM
  • Oprette nye kunder fra Lime CRM i ERP-systemet med et enkelt klik
  • Opdatere kundeinformation fra Lime CRM til dit ERP-system
  • Løbende importere bogførte fakturaer til Lime CRM helt automatisk
  • Få oplysninger om omsætning for indeværende samt forrige år for eksisterende kunder på firmakortet i Lime CRM
  • Få en grafisk oversigt over faktureringen for respektive kunder de seneste 5 år

Hvordan fungerer det?

Vi begynder med at lave en migration af de allerede eksisterende kunder samt deres fakturaer og fakturarækker fra ERP-systemet til Lime CRM. Kundenummeret bliver overført og sættes på de respektive kunder i Lime CRM.

Når en virksomhed derefter bliver kunde, bliver den også automatisk oprettet i dit ERP-system. Dette foregår ved, at man klikker på linket i Actionpad’en på firmakortet.

Det genererede kundenummer bliver automatisk sat på firmakortet i Lime CRM. Dette bliver derefter anvendt som en nøgle for de fakturaer, der bliver synkroniseret fra dit ERP-system til Lime CRM.

Bogførte fakturaer (sammen med fakturarækker) bliver automatisk synkroniseret til Lime CRM hvert 10. minut og vises under fanen Fakturaer.

Inde på kundekortet får du et fantastisk overblik over alle betalte fakturaer de seneste 5 år. På den måde kan man nemt sammenligne fakturering år for år, måned for måned eller kvartal for kvartal.

Læs mere!

Er du nysgerrig på Lime CRM og alt, hvad vi kan tilbyde dig – læs mere her!

Hvad koster det?

Lime CRM: Fra 399 kr/bruger/måned
Kobling til ERP: 1.000 kr/måned +
fra 4.600 kr (4 timers konsultation) for installation & konfigurering. (Tilpasning ud over standardkoblingen er muligt efter tilbud).
Hvilke ERP-systemer understøtter vi: e-conomic, Fortnox, Navision, Visma Administration och Visma Business.

Vil du vide mere?

Indtast dine data i formularen nedenfor, og så hører du fra os inden længe!