Vores webklient er vildt god til at holde styr på alt det, du har brug for i dine relationer med kunder og prospekter. Nu er den dog blevet endnu bedre! Med vores nye arbejdsflow, der kan håndtere opgaver og møder, har vi gjort det superenkelt for dig at logge resultatet af alle dine aktiviteter! Som om det ikke var nok, har vi også gjort det muligt, at du kan skabe en opfølgningsopgave direkte i det samme arbejdsflow. Er det ikke bare fedt?

Sådan fungerer den nye funktion:

1. Alle dine aktive opgaver og møder, som du har lagt op i Lime CRM, vises direkte i dashboardet, og de er sorteret efter de ting, der skal klares først rent tidsmæssigt.

2. Ikonerne gør det nemt at tjekke, om der er tale om en opgave eller et møde.

3. Direkte fra actionmenuen (de tre prikker til højre for de respektive rækker) har du adgang til nyttig information såsom den tilkoblede persons e-mail og telefonnummer. Dette gør, at du helt enkelt kan kontakte personen direkte fra listen.

Fra menuen kan du derefter markere opgaver eller møder som gennemført. Dette åbner et vindue, hvor du kan notere resultatet af opgaven eller mødet. Notatet bliver derefter vist i aktivitetsflowet som et historiknotat.

I samme vindue har du også mulighed for at tilføje en ny To-Do opgave, så der ikke er noget, der falder mellem stolene. Hvis du markerer et kundebesøg som udført, har du sikkert en eller anden opgave, der skal klares efter mødet – eller tager vi fejl?

Vil du udskyde en To-Do opgave, kan du gøre det ved at bruge linket i actionmenuen. I det viste vindue får du forslag til, i hvor lang tid man kan udskyde opgaven, og du kan også fastsætte tiden manuelt.

En opgave, der tidligere er blevet markeret som udført, kan genoptages gennem actionmenuen inde på et To-Do kort. Her har du også adgang til aktivitetsflowet for den tilhørende virksomhed og kontaktperson. På den måde får du et komplet billede over, hvad der er sket i relation til din opgave, uden at skulle klikke dig videre – vildt fleksibelt!

Jeg håber, at I kan lide håndteringen af To-Do opgaver! Send os gerne en besked, hvis der er noget, I undrer jer over!