Vores CRM-systemer 2018-06-26T11:21:00+00:00

CRM skal være enkelt og effektivt. Det får du altid hos os!

Uanset hvilket af vores tre CRM-systemer, du vælger, får du altid smarte funktioner, som effektiviserer din hverdag. Dette får du altid med vores CRM-systemer:

Styr på kunden

Virksomhed, kontaktperson, de der ekstra vigtige indgange, kontaktoplysninger på alle, info om hvor og hvornår I sidst mødtes. Og meget mere samlet ét sted.

Styr på forretninger

Hvilke forretninger har I gang i? Rammer I budgettet? Hvilke forretninger har brug for opmærksomhed? Når du har endnu mere styr på tingene, kobler vi os selvfølgelig sammen med dit økonomisystem, så du kan se alt om kunden, og hvad de har købt, på ét sted.

Styr på dig

Når der er gang i meget, og du er lidt ør, er det skønt med lidt støtte. Her hjælper CRM-systemet dig med påmindelser, notater og samler desuden mails, dokumenter, tilbud og andet, som er ”godt at have” på samme sted.

Vores produkter

Markedsførende CRM-system fra 249 DKK/måned

Simply clever sales

Løsningen til dig som vil sælge mere! Find nye kunder, få fremdrift i dine sager og styrk dine relationer. Alt i en enkel og smart pakke.

249 DKK/måned

Læs mere om Lime Go 

Test Gratis

All-in-one CRM

Komplet brugervenligt CRM-system. Saml al din information, få fart på dit salg, få sendt nyhedsbrevene og giv dine kunder lidt ekstra omsorg.

Fra 2500 kr

pr. måned – fem brugere er inkluderet

Læs mere om Lime CRM  

Test Gratis

Tailored CRM

CRM tilpasset dig – ikke omvendt. Vælg enten vores smarte brancheløsninger eller lad kreativiteten flyde og få det præcis, som du vil have det.

Kontakt os for pris

Læs mere om Lime CRM  

Test Gratis

Svært ved at vælge?

Vi tilbyder altid gratis gennemgange af vores CRM-systemer, så du kan føle dig tryg ved dit valg.

Vil du have hjælp? Ja tak!