Er du af absolut verdensklasse?

Fedt. Vi er nemlig altid på jagt efter talenter inden for udvikling, salg, applikationskonsultering og projektledelse.

Vores ledige stillinger

En rolle, du kan vokse i

Vores virksomhedskultur er kendt vidt og bredt, og det er vi stolte over. Vi er glade for at overpræstere, og samtidig har vi det sjovt på vejen mod succes. Hos os er der ingen der er for skøre (eller jo, der er selvfølgelig grænser), og vores mål er, at du aldrig kommer til at opleve søndagsangst. Tag et kig nedenfor, og se om du kan finde en tjeneste som passer til dig, eller ansøg til vores traineeprogram.

Kickstart din karriere som trainee

Med udgangspunkt i vores uddannelsesprogram Nordic Trainee Program, sammen med udfordrende projekter, garanterer vi dig en stejl udviklingskurve. Du får en senior kollega som mentor. Vedkommende tilbyder dig vejledning og støtte igennem hele programmet. En genial start på din karriere, ganske enkelt!

Læs mere om Traineeprogrammet

En arbejdsplads, du længes efter

Vi tror ikke, at en arbejdsplads bare er et kontor, hvor man går hen for at udføre et arbejde.
Det skal være meget mere end det.

Videreudvikling

Udvikling, salg, implementering, uddannelse, support … Vi gør det hele in house! Det betyder, at vi arbejder flerfagligt, og du kan være med og påvirke helheden. Frem for alt betyder det, at du arbejder midt i en vidensbank. Lær alt det, du ikke vidste, og som du gerne vil kunne beherske!

 Fede perks

Planlægger du en cityweekend? Pak tasken, arbejd på et af vores andre kontorer i Norden, og lån en af virksomhedens lejligheder i weekenden. Sulten? Åbn køleskabet på kontoret, og slå dig løs. Lyst til en grillaften, eller nysgerrig på en ny sportsgren? Så er det bare med at deltage i vores forskellige sammenkomster og aktiviteter.

 Karriere

Vi er en virksomhed i vækst, og der kommer hele tiden nye muligheder til. Vi tror på dig! Det vigtigste for os er, at du er god til det du laver, og at du har en herlig personlighed. Interesser, alder og tøjstil spiller ingen rolle. Du er måske projektleder, chefmateriale eller et rekrutteringstalent?

Flad struktur

Vi ansætter kun folk, som er lige så gode eller bedre end os selv. Derfor ville det være idiotisk ikke at give dig mulighed for at tage plads og påvirke os andre. Får du en god ide – spill the beans til eftermiddagskaffen med chefen! Det bliver måske vores næste genistreg, og du vores projektleder.

Et glimt af vores hverdag

Vores medarbejdere er ikke bare flittige på arbejdet, men også på de sociale medier. Er du interesseret i, hvordan hverdagen på Lime ser ud, kan du tjekke os ud på Instagram eller LinkedIn.

Skal det være endnu mere personligt…

…kan du altid tjekke vores (dine fremtidige) kollegers tekster – måske endda fundere lidt over, hvordan din kunne se ud.

Get personal