Arbejd hos Lime2019-03-21T16:31:41+00:00

Er du af absolut verdensklasse?

Fedt. Vi er nemlig altid på jagt efter talenter inden for udvikling, salg, applikationskonsultering og projektledelse.

Vores ledige stillinger

En rolle, du kan vokse i

Vores virksomhedskultur er kendt vidt og bredt, og det er vi stolte over. Vi har indført obligatorisk eftermiddagskaffe, foretager sjove rejser, bliver inspireret af hinanden, og vi leder altid efter herlige og passionerede talenter til vores udviklings-, konsulent og salgsteam. Tjek, om du kan finde noget, der passer til din person eller tilmeld dig vores tranineeprogram.

Kickstart din karriere som trainee

Med udgangspunkt i vores uddannelsesprogram Nordic Trainee Program, sammen med udfordrende projekter, garanterer vi dig en stejl udviklingskurve. Du får en senior kollega som mentor. Vedkommende tilbyder dig vejledning og støtte igennem hele programmet. En genial start på din karriere, ganske enkelt!

Læs mere om Traineeprogrammet

En arbejdsplads, du længes efter

Vi tror ikke, at en arbejdsplads bare er et kontor, hvor man går hen for at udføre et arbejde.
Det skal være meget mere end det.

Videreudvikling

Udvikling, salg, implementering, uddannelse, support … Vi gør det hele in house! Det betyder, at vi arbejder flerfagligt, og du kan være med og påvirke helheden. Frem for alt betyder det, at du arbejder midt i en vidensbank. Lær alt det, du ikke vidste, og som du gerne vil kunne beherske!

 Fede perks

Eftermiddagskaffe med udviklere, bonusrejser med markedsfolkene, træning i frokostpausen med vicedirektøren eller arbejde på toget til Stockholm før den lange weekend, du har flekset dig til. Vores mål er, at du aldrig får mandagsangst, og det eneste, vi tager dybt alvorligt, er vores kunder.

 Karriere

Vi er en virksomhed i kraftig vækst, og med det åbner der sig hele tiden nye muligheder. Vi tror på dig! Det vigtigste for os er ikke, om du er 40+ og går i jakkesæt, men at du er god til det, du laver. Er du projektleder, chefmateriale eller rekrutteringsprof, så er det det, du er!

Flad struktur

Vi ansætter kun folk, som er lige så gode eller bedre end os selv. Derfor ville det være idiotisk ikke at give dig mulighed for at tage plads og påvirke os andre. Får du en god ide – spill the beans til eftermiddagskaffen med chefen! Det bliver måske vores næste genistreg, og du vores projektleder.

Vil du være en af os?

Vi er altid interesserede i engagerede mennesker med drivkraft og en stærk interesse for teknik. Hvis det lyder som dig, er det bare med at sende en uopfordret ansøgning – ellers er dette de stillinger, vi tilbyder netop nu …

Account Manager

Vil du være en del af Nordens førende CRM-leverandør og sælge intelligente, kundetilpassede IT-værktøjer, der hjælper virksomheder med at blive bedre til kundepleje og salg? Brug dine idéer og energi til at slå vores navn fast hos danske virksomheder! 

Application Consultant

Som Applikationskonsulent arbejder du med vores produkt Lime CRM for at levere og udvikle smarte løsninger, tilpasninger og integrationer der passer til vores glade kunder. Din mission er at skabe logik og processtøtte for at gøre vores kunders arbejdsdag nemmere og sjovere.

Project Manager

Som konsulent arbejder du med implementering og projektledelse, både når det gælder systemer og virksomheder. Som med alt andet i Lime (udvikling, salg, marketing…) så udfører vi alt konsulentarbejde selv. Vi håber dog at du kommer med nye øjne og ideer så du kan være med til at tage Lime til næste niveau.

Et glimt af vores hverdag

Vores medarbejdere er ikke bare flittige på arbejdet, men også på de sociale medier. Er du interesseret i, hvordan hverdagen på Lime ser ud, kan du tjekke os ud på Instagram eller LinkedIn.

Skal det være endnu mere personligt…

…kan du altid tjekke vores (dine fremtidige) kollegers tekster – måske endda fundere lidt over, hvordan din kunne se ud.

Get personal
På lime-crm.dk bruger vi cookies til at indsamle statistik til trafikanalyse og indholdsoptimering. Hvis du klikker på et link eller browser videre, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Ok