Er en god balance mellem kodning og kundekontakt lige dig?
Så vær med i vores team som Applikationskonsulent og bliv en del af Nordens førende CRM-udbyder.

Hvad vi laver hos Lime er ikke så kompliceret: Vi udvikler, sælger, implementerer og tilpasser CRM-løsninger til nordiske virksomheder. Fordi vi er så dygtig til det, har vi endda overgået Microsoft og er markedsledere i Sverige. Men vi har endnu større drømmer- inden for de kommende 3 år vil vi gerne være en af de tre største Nordiske CRM-udbydere. For at det kan lykkes har vi brug for ekstra hænder, og vi håber, at du måske er den som vil slutte sig til os på kontoret i København.

Hvad laver en Applikationskonsulent hos Lime?

Som Applikationskonsulent arbejder du med vores produkt Lime CRM for at levere og udvikle smarte løsninger, tilpasninger og integrationer der passer til vores glade kunder. Din mission er at skabe logik og processtøtte for at gøre vores kunders arbejdsdag nemmere og sjovere.

Du vil arbejde tæt sammen med både dine kolleger og vores kunder. Dine opgaver vil variere ret meget. En dag kan du arbejde med integrationer, SSIS, REST API eller Webservice. En anden dag kan du lave tilpasninger ved hjælp af HTML, Python eller JavaScript. Du får mulighed for at lære mange forskellige brancher at kende.

Dit job omfatter både nye løsninger, men også styring af eksisterende løsninger. Det kræver, at du er løsningsorienteret, service minded og har nemt ved at forstå arbejdsgange og processer. Samt at du altid holder brugervenlighed og UX i tankerne.

Hvordan er en Applikationskonsulent hos Lime?

Du er passioneret omkring at arbejde med kunden i fokus og elsker blandingen af menneske og teknologi. Du har formentlig en teknisk baggrund og har læst f.eks. ingeniør eller computervidenskab. Du har evnen til at omdanne problemer, processer og behov til brugervenlige og stabile løsninger. Du har alle disse gode egenskaber såvel som en høj EQ, har du også en ydmyg tilgang til verden. Erfaring med programmering og med projektleverancer er en fordel.

Færdigheder

–         Systemintegration –         SQL
–         SSIS and ETL-processer –         Python
–         HTML –         JavaScript
–         UX –         Projektledelse

Hvordan er Lime som arbejdsplads?

Vi har samlet et par links til at hjælpe dig med at forstå hvorfor Lime er et magisk sted.

I dag er vi 90 konsulenter og i alt 220 passionerede og engagerede kolleger i kontorer i Lund (HQ), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsinki og København. Vi hjælper hinanden, og det er alles ansvar at drive vores virksomhed. Det er en af grundene for vores succes og hvorfor vi elsker at gå på arbejde.

ANSØG ASAP!