Få kontrol med tilpassede dashboards

Uanset om du er administrerende direktør, salgschef eller marketingchef, har du stor nytte af Lime BI. Du skaber dashboards baseret på de spørgsmål, der er relevante for jer. Det kan gælde hele virksomheden eller specifikke afdelinger og kunder.

Bedre beslutninger

Alle kan nok blive enige om, at de bedste beslutninger træffes på baggrund af fakta og ikke antagelser. Lime BI hjælper dig med at holde styr på vigtige tal, så du kan se, hvor der skal sættes ind. Drag fordel af den viden, I allerede sidder med i Lime CRM, og pak den ind i et format, der skaber værdi.

Stop med at gætte. Spørg dine data!

Hvad er den gennemsnitlige ordreværdi? Hvilke aktiviteter bruger vi flest ressourcer på? Hvilke parametre påvirker hinanden? Med Lime BI Analyze kan du nemt stille spørgsmål til dine CRM-data og vælge forretningskritiske indsigter – on-demand og visuelt præsenteret, så I som virksomhed kan lave en hurtig opfølgning.

Opsummering

Stil spørgsmål– Lime BI er forbundet til Lime CRM, hvilket gør det muligt at stille spørgsmål om data i CRM.

Visualisere– Spørgsmål kan visualiseres på forskellige måder og gemmes som widgets

Få svar– Baseret på de ønskede widgets kan du skabe unikke dashboards, som kan vises i Lime CRM, på intranettet eller hvorfor ikke på TV-skærme på kontoret.

Kontakt os